ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2019

17, 18 квітня 2019 року на базі Стрижавського ДНЗ «Казка» з метою сприяння поширення досвіду роботи педагогічного колективу ,шляхом організації відкритого інформаційного простору було проведено ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Протягом цього дня батьки відвідували різні види спільної діяльності педагогів з дітьми, знайомились зі змістом режимних моментів, прогулянок, з предметно-розвиваючим середовищем установи, художньо-творчою діяльністю вихованців, харчоблоком.

А також мали змогу долучилися до освітньо-виховного процесу спостерігаючи за проведенням і організацією занять.

У групах раннього віку: Заняття з зображувальної діяльності «Дорога по якій їде машина», (вихователь Кошарська Н. П) «Загорівся кицін дім» (вихователь Шевчук А. О). Нетрадиційне заняття з використанням арт-технік і елементів су-джок терапії «Клубочки для котика». (практичний психолог Савицька І. С, вихователь Невзгода Г. Л) Комплексне заняття з використання Sandplay «Знайома казка на новий лад» (вихователь Севастьянова Н. В)

Формували основи безпечної поведінки дітки разом з вихователями у II-молодших групах під час інтегрованих занять: «Дітям про вогонь» (Огнева І. О), «Вогонь ворог, вогонь друг» (Лисак Л. В). У супроводі Афлатончика вихователь Засік О. С провела заняття «Подорож вулицею». Не залишився і поза увагою Світлофор-Моргайко, до якого діти групи Бджілка разом з вихователькою Павловою В. П. завітали у гості.

У середніх групах вихованці разом з Доброжан Н. В. навчалися основам життєдіяльності на занятті «Сам у дома», а з Поліщук Т.А. під час інтегрованого заняття «В гості до Лісовичка», формували основи безпечної поведінки в лісі.

Панасюк Л. І пропонує дітям через театралізовану діяльність опановувати правила безпеки на занятті «Коли ми граємо правила безпеки вивчаємо»

Як вберегти своє здоров`я, діти групи «Грайлики» дізналися на занятті «Про безпеку дбаємо, правила вивчаємо» (Ярощук О. В.)

Шайдовська А. М ( Гр. Капітошка) і Нечипорчук С. В ( Гр. Дзвіночки) використовували потенціал сенсорно-пізнавального простору у поєднанні з ОБЖД, проводячи заняття « Про цікаві речі потрібно знати малечі» .

А Гудзікевич О. М через нетрадиційну техніку Fitboll оздоровлювала діток групи Зірочка.

На занятті з розвитку мовлення з вихователем Лисак І. Л. діти групи Соняшники складали казку «Про пожежу в лісі»

З психологом Савицькою І. С дітки розвивали пізнавальну активність з мешканцями Чарівної країни.

А у другій половині дня батьки мали можливість відвідати заняття з гурткової роботи по вивченню англійської мови. Табачна Н. І.на підсумкових заняттях узагальнювала знання з дітками за такими темами : «Clothes for boys and clothes for girls», «We can speak English», « My face», « Fruit and vegetables».

При проведенні підсумку Дня відкритих дверей, стає зрозуміло, що така співпраця є важливою, для того щоб відчути атмосферу дитячого життя, своїми очима побачити роботу педагогів, яких об'єднує одне бажання - зрозуміти дитину, допомогти їй бути самою собою, розкриваючи унікальність і неповторність. Адже тільки від нас залежить, чи буде життя дитини дивовижним і цікавим.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування